Inkoop en ons assortiment

We hebben een mooi assortiment van unieke artikelen en daar zijn we trots op. Wat we wel merken is dat inkoop voor ons wat achter loopt. Dit komt uiteraard door de huidige tijd. We kopen normaliter voornamelijk in op beurzen, veilingen, bij particulieren en op markten. U zult begrijpen dat het op dit moment allemaal wat moeizamer gaat. We houden dan ook wat tijd over, want geloof ons maar als we dit zeggen, inkoop van unieke artikelen voor de juiste prijs is een tijdrovend en ook een vaak zeer bevredigende taak.

Jammer, dat is nu eenmaal de realiteit van dit moment. We zullen ons uiteraard nog steeds hard maken om meer unieke vintage en antieke producten op te nemen in ons assortiment. Voor de juiste prijs en het het juiste gevoel.

Nieuwe artikelen, vers uit de fabriek, gaan we op beperkte schaal mee door. Er zijn hele leuke merken die onze verzameling van vintage en antiek goed aanvullen. Daar gaan we dus ook gewoon mee door, zei het iets beperkter.

Wij zijn geduldig en wij hopen u ook. Het nieuwe normaal ontstaat vanzelf en wij zullen daar dan ook weer gretig en dankbaar gebruik van maken.

We zien u graag in onze webshop!