Retouren & Garantie

RETOUREN & GARANTIE

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ectiques.com.

Retouradres:
Ectiques
Breikom 20
8431BN Oosterwolde

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Nadat wij het product in goede orde retour hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten.

Garantie

Alle artikelen van type “antiek / vintage” binnen deze webwinkel zijn zo zogeheten marge-goederen. Defecten en gebreken worden duidelijk omschreven in de artikelbeschrijving.

Alle artikelen van type “hedendaags” zijn nieuwe producten. U kunt van deze artikelen verwachten dat ze in perfecte staat zijn.

Indien een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, wordt u geadviseerd gebruikt te maken van uw herroepingsrecht en het artikel te retourneren. Er rust verder geen garantie regeling op onze artikelen.

Identiteit ondernemer

Ectiques
Breikom 20
8431BN Oosterwolde
Nederland
Telefoonnummer: 06 4098 4438 (van 9:00 tot 21:00)
E-mailadres: info@ectiques.com
KvK-nummer: 71918051
BTW-identificatienummer: NL002099259B14